Maksuehdot

Loimikatsastus Oy

Turuntie 26, 32200 Loimaa
040 140 8000
Y-tunnus: 2783044-2

 

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

 

Yleistä

Nämä varausehdot koskevat internetissä itsepalveluna tehtäviä varauksia ja asiakaspalvelumme kautta tehtäviä varauksia.

 

Ehtojen hyväksyminen

Tekemällä varauksen vakuutat tutustuneesi näihin varausehtoihin ja hyväksyt nämä varausehdot.

 

Ajoneuvotyypin valinta

Varmista, että olet syöttänyt rekisteritunnuksen ja ajoneuvon tiedot oikein.

 

Palvelujen valinta

Ajanvarausjärjestelmä ehdottaa määräaikaiskatsastusta varatessasi ajoneuvosi tarvitsemia päästömittauksia. Jos olet teettänyt päästömittauksen ennen katsastusta voit poistaa ne varaukselta. Päästömittaus todistus on voimassa 3 kuukautta ja se pitää olla mukana ajoneuvoa tuotaessa.

 

Varaus ja vahvistus

Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu ja olet saanut varausvahvistuksen.
Tämä voi tapahtua suullisesti, ajanvarauslapulla tai sähköisesti varausjärjestelmän kautta, josta tulee varausvahvistus sähköpostiin, viestisovelluksen kautta tai tekstiviestinä.

 

Varauksen maksaminen

Tietyt alennushinnat edellyttävät ennakkomaksua netissä. Nämä on merkitty ajanvarauskalenteriin.
Normaalihintaisten varausten maksun voi suorittaa joko ennakkoon tai palvelupisteessä. Maksupalvelumme tuottaa Paytrail.

(Paytrailin maksupalveluehdot)

Palvelupisteissämme käyvät maksuvälineenä suomalaiset pankkikortit, yleisimmät luotto- ja maksukortit sekä käteinen raha.

 

Varauksen siirtäminen ja muokkaaminen

Maksettu varaus
Ennakkoon maksetun ajan voi siirtää vain saman hintaiseen tai halvempaan aikaan
netissä ja asiakaspalvelumme kautta. Mikäli aika siirretään halvempaan aikaan, erotusta ei hyvitetä.

Jos sinulla on ollut alennuskoodi, mutta et muistanut sitä syöttää, erotusta ei hyvitetä.

 

Maksamaton varaus
Maksamattoman varauksen voi siirtää vapaasti minkähintaiseen aikaan tahansa.

 

Alennusten yhdistäminen

Alennushintaisiin aikoihin ei voi yhdistää muita alennuksia tai tarjouksia.

 

Saapuminen ja lähteminen

Palvelu pyritään aloittamaan varausvahvistuksessa mainittuna aikana. Ilmoittaudu kuitenkin
katsastusasioissa toimiston puolella n. 10–15 minuuttia ennen varattua aikaa. Näin varmistat pääsysi katsastukseen ajallaan.

 

Peruutus ja saapumatta jättäminen

Sekä maksetun että maksamattoman ajan voi peruuttaa milloin tahansa ennen varausajankohtaa. Jos olet maksanut varauksen etukäteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme maksun palautusta varten. Jos jätät saapumatta varattuna aikana, maksettua varausta ei hyvitetä.

Kuluttajalla on oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä tilauksesta, ennen työn aloittamista. Peruuttamisesta voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme:

puhelin 040 140 8000. Palautuksesta ei aiheudu kuluttajalle kuluja. Palautustapauksessa maksunpalautus pyritään tekemään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

 

Käyttäjän vastuusta

Käyttäjä vastaa Palvelun käytöstä sekä Palveluun jättämästään materiaalista ja siitä, ettei Palvelun käyttö tai edellä mainittu materiaali loukkaa kolmannen tekijän-, teollis- ja muita suojattuja oikeuksista tai ole käyttöehtojen ja mahdollisten erityisehtojen, lain
tai hyvän tavan vastaista tai aiheuta haittaa tai häiriötä verkolle, LoimiKatsastukselle,
LoimiKatsastuksen sopimuskumppaneille, Palvelun muille käyttäjille tai muille kolmansille.
Käyttäjä sitoutuu korvaamaan LoimiKatsastukselle tai kolmannelle aiheuttamansa vahingon.

 

Maksupalveluehdot

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets perhettä. Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

 

 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin,Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin
ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode   -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan
kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.